Tervetuloa Viiman blogiin!

Haluan lämpimästi toivottaa jokaisen lukijan mukaan matkalle, joka ei toivottavasti pääty koskaan. Tässä blogissa tullaan käsittelemään aiheita brändäyksestä, mutta myös paljon sen ulkopuolelta. Tämä blogi linkittyy bisnekseen, palveluihin, tuotteisiin, visuaalisuuteen, musiikkiin, kaupallisuuteen, globalisaatioon, ihmisiin.. no oikeastaan kaikkeen siihen mistä lopulta brändäyksessäkin on kyse eli tunteeseen. 

Tähän alkuun lienee kertoa myös hieman taustoja henkilöistä Viiman taustalla. Viiman perustajat, Henri Pallonen sekä Tomi Hyttinen, ovat yrittäjiä jotka Vaasan kauppakorkeakoulun opintojen jälkeen lähtivät luomaan markkinointiin keskittyvää kokonaisuutta johon tänä päivänä kuuluvat sisältömarkkinointitoimisto Hehku Marketing, tuotantoyhtiö Vaisto Creative, sekä brändinrakennustoimisto Viima Helsinki. Teemme töitä markkinoinnin kentässä intohimolla, joka juontaa juurensa omien yritysten kasvattamisesta ja asiakkaidemme kanssa saavutetuista onnistumisista. Ehdoton kilpailuetumme onkin siis liiketoiminnan ymmärtäminen ja oma tausta usean yrityksen perustamisessa sekä niiden toiminnassa mukana olemisessa. 

Pidemmittä puheitta, tilaa blogi itsellesi ja aloita matka brändien maailmaan. Tylsää ei tule, sen lupaan, mutta lupaa sinä se, että et ota itseesi vaikka jossain tekstissä itsesi tunnistaisitkin. Blogin tarkoitus on laittaa ajattelemaan asioita, eikä edes yrittää väittää näennäisiä oikeita vastauksia. Uskomme yrittäjinä yrityksen ja erehdyksen kautta tulevaan voittoon, ja siihen että avoimuuden kautta syntyy aitoja menestystarinoita. Toivottavasti saat tätä lukiessasi irti uusia ideoita ja virtaa päivään. Kommentoida ja keskustella saa myös erittäin mielellään.  

Tervetuloa! 

// Tomi Hyttinen, Brändinrakentaja/Partner, Viima Helsinki