Meidän tarina

Jokaisen tulisi miettiä kuntoon periaatteet, jotka ohjaavat tekemistä silloinkin kun suunta horjuu. Niin myös meidän. 


Viima perustettiin, jotta voisimme nostaa niitä yrityksiä pinnalle, jotka osaavat oman liiketoimintansa, mutta jotka ovat hukassa kaupallistamisen kanssa. Haluamme ennen kaikkea auttaa toimijoita, jotka ovat kyllästyneet korkealentoisiin termeihin ja järjettömän monimutkaisiin ja vaikealta tuntuviin prosesseihin. Halusimme luoda sellaisen toimiston, jota on helppo lähestyä ja jossa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä.

Meidän missiomme on brändätä erinomaisia suomalaisia tuotteita ja palveluita niin, että ne erottuvat kansainvälisessä tarkastelussa edukseen. Uskomme siihen, että kun suomalainen osaaminen kaupallistetaan oikein, meiltä löytyy koko maailman parhaat tuote-, ja palvelukokonaisuudet.

Me Viimalaiset olemme tehneet pitkän uran markkinoinnin kentässä mm. sisältömarkkinoinnin ja videotuotantojen parissa. Olemme työskennelleet isojen pörssiyritysten ja pienten yksityisten yritysten kanssa. Se mikä on kantanut toimintaamme aina, on ollut maanläheinen tapa toimia. Tätä samaa tapaa noudatamme Viimassa. Yhdistämme maailman parhaat tekniikat ja teknologiat myös brändin rakentamisessa. Teemme sen ihmislähtöisesti asiakkaidemme kanssa heidän kieltään puhuen. 

 

 
Maapallo.png
Palapeli.png

Visiomme

Viiman visiona on olla merkityksellinen, suomalaisia PK -yrityksiä todennetusti kaupallistava bränditoimisto.

Missiomme

Viiman missiona on brändätä erinomaisia suomalaisia tuotteita ja palveluita niin, että ne erottuvat kansainvälisessä tarkastelussa edukseen.

Suomalainen tietotaito ansaitsee arvoisensa Brändin.
— viima helsinki
Rattaat.png
Ihmiset.png

Strategiamme

Tähtäämme strategiassamme auttamaan pieniä ja keskisuuria suomalaisia yrityksiä joilla on loistava tuote tai palvelu, mutta jotka kaipaavat apua kansainvälisen tason brändäämisessä. Haluamme yksinkertaistaa ja selkeyttää yritysten tapaa toimia niin, että se johtaa kirkkaaseen ja helposti ymmärrettävään brändiin. Kaikki tekemisemme perustuu totuuteen, ja siksi hyödynnämme aina dataa työmme taustalla.

Arvomme

#Yksinkertaisuus

Pyrimme kaikessa tekemisessämme äärimmäiseen selkeyteen.

#Totuus

Uskomme suoraan puheeseen, dataan ja rehellisyyteen.

#Nöyryys

Suhtaudumme asioihin kunnioittavasti, kuitenkin tiedostaen oman osaamisemme.

#Kumppanuus

Valitsemme asiakkaamme niin, että voimme sitoutua aitoon kumppanuuteen.