Viiman idea

Autamme rakentamaan yrityksesi brändistä houkuttelevan. Teemme sen käyttäen hyväksi asiakkailta keräämäämme dataa ja muokkaamalla toimintaanne enemmän siihen suuntaan, mitä asiakkaanne teiltä toivovat. Rakennamme siis brändiä asiakaslähtöisesti. Olemme myös vannoutuneita yksinkertaisuuden puolestapuhujia ja autamme teitä selkeyttämään toimintaanne, jotta brändinne olisi mahdollisimman kirkas.

_MG_9474.jpg
 
_MG_9767.jpg
_MG_9244.jpg
_MG_9701.jpg

Houkuttelevuus

Tykkäämme sanoa, että teemme asiakkaistamme hieman enemmän ruotsalaisia. Tällä tarkoitamme sitä, että luomme loistavan tuotteenne ympärille paketin jota ei voi vastustaa. Toisin sanoen, teemme teistä houkuttelevan asiakkaan silmissä.

Data

Perustamme kaiken tekemisemme dataan. Kysymme asiakkailta, tutkimme verkkoanalytiikkaa ja hyödynnämme tutkimuksia. Meidän käsissämme brändi muodostetaan niin että se on kiinnostava asiakkaan mielestä. Ei meidän tai yrityksen itsensä mielestä.

Yksinkertaisuus

Fokuksen löytäminen ja ennen kaikkea sen säilyttäminen on vaikeaa. Asiat rönsyilevät helposti. Näkemyksemme mukaan kukaan ei kuitenkaan pidä monimutkaisuudesta. Voittava brändi on selkeä ja yksinkertainen.