Viiman tarina


Me Viimassa autamme rakentamaan yrityksesi brändistä houkuttelevan. Rakastamme yksinkertaisuutta, ja tätä ideologiaa haluamme hyödyntää kaikessa tekemisessämme. Brändin on oltava selkeä ja mahdollisimman helposti ymmärrettävä. Vain silloin muodostuu voittava brändi.

Viima perustettiin, jotta voisimme nostaa niitä yrityksiä pinnalle, jotka osaavat oman liiketoimintansa, mutta jotka ovat hukassa kaupallistamisen kanssa. Haluamme ennen kaikkea auttaa toimijoita, jotka ovat kyllästyneet korkealentoisiin termeihin ja järjettömän monimutkaisiin ja vaikealta tuntuviin prosesseihin. Halusimme luoda sellaisen toimiston, jota on helppo lähestyä ja jossa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä.

Meidän missiomme on brändätä erinomaisia Suomalaisia tuotteita ja palveluita niin, että ne erottuvat kansainvälisessä tarkastelussa edukseen. Uskomme siihen, että kun Suomalainen osaaminen kaupallistetaan oikein, meiltä löytyy koko maailman parhaat tuote-, ja palvelukokonaisuudet.

Me Viimalaiset olemme tehneet pitkän uran markkinoinnin kentässä mm. sisältömarkkinoinnin ja videotuotantojen parissa. Olemme työskennelleet isojen pörssiyritysten ja pienten yksityisten yritysten kanssa. Se mikä on kantanut toimintaamme aina, on ollut maanläheinen tapa toimia. Tätä samaa tapaa noudatamme Viimassa. Yhdistämme maailman parhaat tekniikat ja teknologiat myös brändin rakentamisessa. Teemme sen ihmislähtöisesti asiakkaidemme kanssa heidän kieltään puhuen. 

Tutustu tuotteisiimme TÄSTÄ.

 
 

Houkuttelevuus

Tykkäämme sanoa, että teemme asiakkaistamme hieman enemmän ruotsalaisia. Tässä puolivitsissä kytee myös totuuden siemen. Länsinaapurimme osaa usein kaupallistaa erinomaisesti, joten otetaan heiltä oppia.

_MG_9767.jpg

Data

Perustamme kaiken tekemisemme dataan. Kysymme asiakkailta ja hyödynnämme tutkimuksia. Meidän käsissämme brändi muodostetaan niin että se on kiinnostava asiakkaan mielestä. Ei meidän tai yrityksen itsensä mielestä.

_MG_9244.jpg

Yksinkertaisuus

Fokuksen löytäminen ja ennen kaikkea sen säilyttäminen on vaikeaa. Asiat rönsyilevät helposti. Näkemyksemme mukaan kukaan ei kuitenkaan pidä monimutkaisuudesta. Voittava brändi on selkeä, yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä. 

_MG_9701.jpg